Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2013 07:33

Πρόσκληση Εθελοντών για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία

Πρόσκληση Εθελοντών για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας με τίτλο

"Στις Βιβλιοθήκες ο Κόσμος είναι Πολύχρωμος"
 

 Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Kορίνθου και το Future Library, υποστηρικτής των Δημοσίων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών της Ελλάδας, σας θέλουν κοντά τους και σας προσκαλούν να ζήσετε για δεύτερη φορά ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό και ...γεμάτο χρώματα καλοκαίρι!!!!!

  Από 15 Ιουνίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου το Future Library διοργανώνει, σε συνεργασία με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορίνθου και πολλές άλλες Βιβλιοθήκες από όλη τη χώρα, και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, μια πολύχρωμη Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας!!!

  Ελάτε λοιπόν να γίνετε εθελοντές στην Εκστρατεία μας!!!!!!

  Σ’ έναν κόσμο, όπου το γκρι και το μαύρο επικρατεί στις διαθέσεις μας, τις πόλεις μας και για πολλούς και στο μέλλον μας, βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε τον δικό μας κόσμο, έναν κόσμο πολύχρωμο μέσα από τα βιβλία, τις ιστορίες, τη γνώση και την τέχνη.

 
Μαζί με τα παιδιά θα ταξιδέψουμε στον κόσμο της φαντασίας, της δημιουργίας, της διασκέδασης, του γέλιου, του παιχνιδιού, της εξερεύνησης, της μάθησης και των βιβλίων!!!

  Σας περιμένουμε και φέτος να χαράξουμε νέες διαδρομές με χιλιάδες χρώματα!!! Θα ζήσουμε μαζί καινούριες εμπειρίες, προσφέροντας στα παιδιά και στο Δήμο μας το χρώμα που δυστυχώς λείπει από την σκληρή καθημερινότητά μας.

 Ας κάνουμε λοιπόν τη Βιβλιοθήκη μας πολύχρωμη με την ανιδιοτελή προσφορά μας!!!!!!!

  Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες.

 

 

Πληροφορίες : 

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορίνθου

Πυλαρινού 84

Τηλ.: 27410 28048

Κιν.: 6972 215173

Ράνια Σαζακλή

Υπεύθυνη Προγράμματος

Future Library